Image by krakenimages

LEDIGA TJÄNSTER

Söderås Redovisning AB är en modern redovisningsbyrå som jobbar huvudsakligen helt digitalt med sina kunder. Kontoret ligger i Kil och just nu jobbar det 5 stycken i företaget. Byråns huvudsakliga kunder är aktiebolag och enskilda firmor med omsättning 1-20 milj och 1-10 anställda. 

Inom företaget finns lång och bred erfarenhet som ger möjlighet till stor personlig utveckling.

Företaget befinner sig under stark tillväxt och vi söker dig som vill va med på denna spännande resa!

Vi jobbar nära våra kunder och hjälper dem med allt från bastjänster som bokföring, lön, bokslut, deklaration till rådgivning inom skatt och redovisning av alla de slag.

Vi söker nu en redovisningskonsult!

När man jobbar som redovisningskonsult så jobbar man med många olika företag i olika branscher och olika bolagsformer. Detta genererar en stor personlig utveckling framåt inom ekonomiområdet.

I den här rollen har man ett självständigt ansvar över ett antal kunder som du hjälper huvudsakligen med byråns bastjänster men även en viss rådgivning beroende på kompetensnivå på den som söker. Du ansvarar för att kunderna är nöjda och att kvaliteten i vår leverans är hög. För rätt person ger den här tjänsten stor kontaktyta med sina kunder och stor handlingsfrihet i arbetet.

 

En lämplig bakgrund för denna tjänst:

  1. Du har jobbat några år med bokföring och jobbar självständigt med bokföring som redovisningskonsult eller som ekonom på något företag.

  2. Du bör ha deltagit i någon form av bokslut och/eller deklarationsarbete tidigare så att du vet vad det arbetet handlar om..

  3. Kunna programmet Fortnox. Gärna digitala flöden. 

  4. Det är meriterande om du jobbat med Wolters kluwers bokslut och skatteprogram.

  5. Det är meriterande om du har ekonomisk utbildning på eftergymnasial nivå.

För att trivas i rollen som redovisningskonsult och för att du ska utvecklas inom vår organisation så söker vi en driven och ansvarstagande person. Du bidrar till god stämning och du gillar att samarbeta med andra och gemensamt med dina kollegor hittar lösningar på problem. Vi ser också att du trivs i mötet med kunden och har lätt för att etablera nya kontakter. Du är självgående och har förmågan att strukturera och prioritera mellan dina arbetsuppgifter. Vi ser att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka.

CV & personligt brev mailas till susanne@soderasredovisning.se.

Urval sker löpande.

 

Vid frågor, ring Susanne på 0554-65 47 81.