top of page

Så fungerar det

Vi är Fortnox byråpartner och använder fortnox för att arbeta tillsammans i med våra kunder. 

Vi tror på digitalisering då vi hellre använder tiden till att hjälpa er med allt annat i ert företagande än att stansa bokföring. Med Fortnox alla funktioner får företaget ett perfekt adminstrativt flöde. 

1. Fakturering

Du som kund gör din kundfaktura direkt i fortnox eller nått försystem som du önskar jobba i som går att integrera till fortnox. När du gjort din faktura skickar du underlaget till Fortnox fakturaservice som både skickar ut fakturan och ser till att din kund betalar. 

Vi jobbar och har erfarenhet av:

integration_logo_18500.png
integration_logo_18762.png
New_logo.png

2. Leverantörer

Varför få fakturan från leverantören på papper?

Vi styr om flödet så alla inkommande fakturor levereras digitalt direkt in i systemet via e-post eller EDI. När fakturan kommer in i systemet går det ut en notis till er och via Fortnox app får du upp en bild på fakturan och kan godkänna/attestera fakturan. Fakturan är nu klar för betalning.

3. Betalningar

Via integrering av företagskontot till Fortnox så ser vi till att alla dina leverantörsfakturor blir betalda i tid. Du som kund godkänner betalfilen 

på banken innan alla betalningar går iväg från banken.

dator.png
bank.png
Swedbank-Logo-1200x837.jpg
Handelsbanken_logo.svg.png
SEB.jpg
Nordea_Masterbrand_500px_RGB.png

4. Kvitton

När du handlat nått på kvitton tar du upp mobilen och fotar kvittot med Fortnox app Kvitto och resa och skickar in till systemet. Det blir då automatiskt bokfört och kvittot slipper bli borttappat eller blekna i fönsterrutan på bilen innan det tillslut ska in för bokföring.

5. Personal

Via Fortnox tid kan dina anställda lätt registrera sin arbetade tid i mobilen när de är ute på fältet och jobbar. Tiden attesteras av dig som arbetsgivare och ligger som underlag till både fakturering och till lön. När det är dags för lön finns all information i systemet redan och inga manuella tidrapporter behöver lämnas in och löneadministrationstiden förkortas betydligt. Efter att lönen är klar så får varje anställd sitt lönebesked digitalt i Fortnox App. Smidigt och enkelt.

6. Rapport

När varje månad är slut får du en enkel och översiktlig rapport av oss  tillsammans med en kort analys som förklarar för dig hur det går och hur företaget mår. 

Vi hjälper er igång genom att ställa in programmet rätt och kontaktar er bank och leverantörer så allt kopplas rätt och skickas in rätt i systemet. 

bottom of page